Site-ul DeArta.ro este administrat de AdCentris Media SRL inregistrata in Timisoara, str. Martir Gheorghe Nutu Iotcovici, nr.1, jud Timis, J35/2400/2014, CUI: 33719658. Folosirea site-ului este permisa numai in limitele metionate in prezentul document. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului DeArta.ro for fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, adica pentru procesare comenzi, si nu vor fi instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de email. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont,  te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa [email protected].

Cu toate acestea, datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.

DeArta.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

In calitate de vanzator, utilizatorul are urmatoarele obligatii:

Din momentul notificarii cu privire la incheierea tranzactiei prin achizitionarea produsului de catre cumparator, vanzatorul are obligatia sa trimita produsul prin serviciul de curierat agreat, in termenul specificat, acceptand ca plata se va face la mometul predarii produsului, catre un reprezentant al serviciului de curierat agreat.
Vanzatorul are obligatia sa afiseze tariful corect al transportului pentru produs.
Vanzatorul va trimite coletul catre destinatia care i-a fost comunicata de cumparator prin sistem la finalul tranzactiei.
Vanzatorul are obligatia sa trimita coletul prin serviciul de curierat. De asemenea, vanzatorul va pastra documentele emise de transportator la preluarea coletului, inclusiv numarul de inregistrare al coletului pentru a-l putea urmari prin sistemul de verificare pus la dispozitie de serviciul de curierat.
Vanzatorul are obligatia sa completeze corect adresa si datele expeditorului pe coletul trimis. In situatia in care coletul va fi returnat vanzatorului, cumparatorul va trece la adresa destinatarului adresa specificata la livrarea produsului de catre vanzator.

Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site-ul DeArta.ro sunt exprimate in RON. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului DeArta.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare.

Pentru fiecare produs vandut prin intermediul DeArta.ro, AdCentris Media srl va percepe un comision de 10% din pretul produsului, vanzatorului respectiv. Vanzatorul va primi lunar factura cu suma comisionului total. In cazul neplatii acestei facturi, contul vanzatorului va fi suspendat.

Atat clientul cat si vanzatorul, trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor

Produsele sunt livrate direct de catre partener/vanzator, prin curier rapid. Costul de livrare si modalitatea sunt afisate in cosul de cumparaturi.

Politica de returnareConform legislatiei in vigoare (care poate fi accesata aici), poti sa returnezi produsele achizitionate de pe DeArta.ro, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrarea produsului.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris prin formularul special sau printr-un mail trimis la adresa [email protected].  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor.

Returul se accepta in urmatoarele conditii:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului
  • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
  • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
  • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
  • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.
Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza.

Functionarea site-uluiDat fiind faptul ca site-ul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata DeArta.ro nu raspunde de continutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul DeArta.ro.

Comentariile utilizatorilor pe DeArta.ro

Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.

DeArta.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.

DeArta.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre DeArta.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

Raspunderi asumate

DeArta.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor, acestea fiind comercializare de catre terti.

DeArta.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa contacteze vanzatorii pentru a afisa detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.

DeArta.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate sau vandute prin intermediul site-ului.

Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de catre vanzator in asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. DeArta.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului, pret, termenii de livrare sau conditii. Acestea sunt exclusiv responsabilitatea vanzatorilor.

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client, iar acesta il accepta ca atare, se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior. Totodata dorim sa precizam ca ambalajul au menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdarirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.

Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, DeArta.ro nu se face responsabil fata de client. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.

Dispozitii finale

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.